top of page

RUHATÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA
&
EGYEDI TERVEZÉS

Személyre szabott szolgáltatásaink

SZALON LÁTOGATÁS
&
RUHATÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Vendégeink különböző elképzelésekkel, vágyakkal érkeznek a szalonba. Hisszük, minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő öltözetet.

Változó világunkban a Hölgyek új életükhöz, munkájukhoz keresnek friss  darabokat. Az internet korában végtelen lehetőség van, de a saját stílus megtalálása, minőségi ruhatár kialakítása több időt és figyelmet igényel.  Ebben tudunk segíteni casual, business look, party öltözet kollekcióinkból, hogy egyéniséged legszebb ruháit viselhesd minden környezetben.

thumbnail_IMG_5380 copy.jpg

EGYEDI TERVEZÉS 

A mindennapok lüktetésében vannak olyan események,  számunkra fontos rendezvények - ahol elegánsan, a dress code  szerint kell megjelenni. Szeretünk olyan ruhát viselni amely nem jön szembe, de megfordulnak utánunk. Egyedi tervezésű ruháinkat ilyen alkalmakra készítjük az elképzelések és az álmok alapján. A NAVONA szalonban az első találkozáskor sok kérdést teszünk fel, hogy jobban megismerjük a vendéget így a végeredmény egy igazán egyedi, a viselőjét minden öltésében tükröző  alkotás lehet. Ez alkalommal megbeszéljük az igényeket, elképzeléseket és sor kerül az alapanyag kiválasztására is. A megrendelésre készített ruhák körülbelül 1 hónap alatt készülnek el az alapanyag kiválasztásától, a próbákon át, az utolsó simításig.

thumbnail__NEW_retus RR.179442.jpg
bottom of page